БСП провежда националния си събор Бузлуджа 2018. Музикалната програма в

...
БСП провежда националния си събор Бузлуджа 2018. Музикалната програма в
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Днес ще бъде празник на Бузлуджа, няма да говорим за ГЕРБ

БСП организира националния си събор " Бузлуджа 2018 ". Музикалната стратегия първоначално към този момент стартира, а неприятното време тази заран не съумя да помрачи настроението на хилядите социалисти, събрали се на историческата поляна. Тази година мотото на събора е " За по-добър живот ", а повече за него разяснява Драгомир Стойнев, член на Изпълнителното бюро на левицата и зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Днес започваме един диалог за бъдещето, тъй като най-важното е всяко едно младо семейство да може да сбъдва фантазиите си в България. Днес ще бъде един прекрасен празник - няма да приказваме за ГЕРБ, за това, което те са предизвикали на страната, ще приказваме за бъдещето.
Драгомир Стойнев предвижда, че през лятото министър председателят Бойко Борисов ще се опита да направи някакви промени в кабинета, само че няма да се получи, тъй като той към този момент е изгубил доверието на хората.

За публично разискване измежду участниците в събора през днешния ден ще бъде публикувана и новата стратегия на левицата " Визия за България ".

Целите на левицата разяснява и Николай Бериевски -председател на младежкото Българска социалистическа партия, повече детайлности вижте във видеото!
 Корнелия Нинова за „ Визия за България “: Да сменим модела на ръководство Корнелия Нинова за „ Визия за България “: Да сменим модела на ръководство
В студиото на „ Панорама “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява концепцията, наречена „ Визия за България “, като посочи, че задачата ѝ е да се постави завършек на...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР