БСП призова премиера Бойко Борисов да ограничи шествието Луковмарш. Според

...
БСП призова премиера Бойко Борисов да ограничи шествието Луковмарш. Според
Коментари Харесай

БСП поиска от Борисов да спре Луковмарш

Българска социалистическа партия прикани премиера Бойко Борисов да ограничи шествието Луковмарш. Според социалистите това е " постоянна февруарска политическа провокация ".
" Днес, Г-н Премиер, Вие сте изправен пред избор или да реабилитирате фашизма, или да се изправите против него ", пишат в своя зов от алената партия.
" Българска социалистическа партия неведнъж, на процедура всяка от последните петнадесетина години, е изразявала митинг против провеждането на Луковмарш. Ако някой сегашен юноша няма ясни показа за най-новата ни история, то актуалното държание на българското държавно управление, което се пробва да се скрие зад тила на софийския кмет, госпожа Йорданка Фандъкова, е неприемливо. Проблемът за проявата #Луковмарш е на държавното управление на #България ", показват още социалистите.
" Не позволяваме, че държавното управление се ангажира с идеята за реабилитация на фашизма и в това време чакаме ясни дейности от Вас за ограничение и премахване на тези уродливи политически феномени ", споделят в умозаключение от левицата в своя апел към Бойко Борисов
Публикуваме целия текст, публикуван от пресцентъра на Българска социалистическа партия:
Повод за този наш зов е идната, станала към този момент постоянна февруарска политическа провокация, наричана от уредниците ѝ Луковмарш.
Още през август 1941 година в Атлантическата харта държавните управления на Англия и Съединени американски щати декларират, че „ след окончателното заличаване на нацистката робия страните се надяват да се откри мир “. Хартата е в основата на Декларацията на Обединените народи, подписана на 1 януари 1942 година от представителите на 26 страни, воюващи против Тристранния пакт, както и на подписаната по-късно Харта на Обединените народи.
Очевидно, манифестиращите през последните петнадесет години в София с портретите на военачалник Христо Луков не мислят, че фашизмът е бил робия. Ако някой не познава действителната история на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЛЕГИОНИ (БНЛ), може да се подведе и да привиди в БНЛ организация на почтени и въодушевени патриоти.
Ние, социалистите, и през днешния ден сме уверени, че решенията, които постанова Ньойският контракт на България, са неприемливи и имат пагубни последствия за Отечеството ни. Но те не са инцидентни и имат своите учредения. Народът ни ги е нарекъл Втора национална злополука. БНЛ стават една от организациите в България, които намерено застават на позициите на расизма, ксенофобията и антисемитизма.
БНЛ е организация, построена върху концепциите за омразата и насилието. Това е фашистка организация – най-мощната измежду дузината сходни, които са възниквали в България след Първата международна война.
През 1947 година в Париж Обединените нации от Антихитлеристката коалиция подписват кротичък контракт с България. В неговия член 4 България се ангажира да вземе ограничения за разтурянето на организациите от фашистки вид и се задължава да не позволява отсега нататък съществуването на сходни организации.
Българска социалистическа партия неведнъж, на процедура всяка от последните петнадесетина години, е изразявала митинг против провеждането на Луковмарш. Ако някой сегашен юноша няма ясни показа за най-новата ни история, то актуалното държание на българското държавно управление, което се пробва да се скрие зад тила на софийския кмет, госпожа Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, е неприемливо. Проблемът за проявата #Луковмарш е на държавното управление на #България.
Господин Премиер, давате ли си сметка, че това се случва по време на Вашето ръководство? Никакви официозни визити, да вземем за пример на паметни места на респект към жертвите на Холокоста, не могат да затъмнят обстоятелството, че по време на Вашето ръководство български извънредно десни радикали показват респект към един прям фашист.
Наскоро идейни съидейници на тази идея ясно обявиха желанието посредством Луковмарш #София да стане общоевропейско място за респект към нацизма. Отговорността за противодействието на тези желания е и на Външното, и на Вътрешното и на Правосъдното министерство и най-много персонално Ваша, като човек, оглавяващ българското държавно управление. Големият въпрос е за популяризирането и налагането на фашистки, нацистки и други коренно антидемократични хрумвания в днешна България. Фюрерското начало е основна характерност на фашистките режими.
Днешният пълзящ авторитаризъм и прояви на фашизъм и неонацизъм в страни от Източна Европа провокират безпокойството на демократично настроените жители и цялата демократична общественост.
Силите, които се стараят да оправдават фашизма през днешния ден, прикриват обстоятелството, че по решение на Великите сили – #САЩ, #Великобритания и Съюз на съветските социалистически републики, в България, както и във всички страни, подлъгали се да станат спътници на Хитлер, се организират трибунали за съдене на виновниците за замесване на страните на страната на Хитлер.
Правят се, че не схващат, че Народният съд от 1945 година е едно належащо и неизбежно военновременно правораздаване. Правят се, че не схващат и не помнят, че през войната България бе победена и Мирният контракт я санкционира точно като страна-съюзник на Хитлер. Десет години след сключването на Парижкия кротичък контракт България не бе допускана в #ООН точно като фашизирана страна, станала част от Оста „ Рим - Берлин - Токио “.
Днес, Г-н Премиер, Вие сте изправен пред избор или да реабилитирате фашизма, или да се изправите против него!
Не позволяваме, че държавното управление се ангажира с идеята за реабилитация на фашизма и в това време чакаме ясни дейности от Вас за ограничение и премахване на тези уродливи политически феномени.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Политика  " Да, България " изиска президентско несъгласие върху Закона на Пеевски за КТБ  Захариева: Спорът за името е двустранен въпрос, Македония и Гърция да се схванат Захариева: Спорът за името е двустранен въпрос, Македония и Гърция да се схванат  Пеевски не върви на работа, само че получава депутатската си заплата Пеевски не върви на работа, само че получава депутатската си заплата  Захариева: Стратегията на Европейски Съюз за Западните Балкани е почтен и открит документ Захариева: Стратегията на Европейски Съюз за Западните Балкани е почтен и открит документ  Валентин Радев: Няма по-спокойна страна от България Валентин Радев: Няма по-спокойна страна от България Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Почина дядо Добри
След малко боледуване на 103 годишна възраст умря дядо Добри. Тялото му ще бъде изложено за поклонение в църквата в село Байлово та...
ЦИК: Електронното гласоподаване би трябвало да се о... Съвет за електронни медии глобява Българска национална телевизия поради междинния пръст на Ко... Вижте какъв брой коства един олимпийски орден ЧУМАТА идва по EPIC DRAMA през март НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 13 февруари
Овен Този вторник е значимо да се пазите. Още от излизането си от вкъщи се пробвайте да се движите безвредно. Избягвайте огромните струпван...
Цветанов за третия пол и еднополовите брак... Сили на Съединени американски щати избиха стотици съветски наемници... Тръмп съобщи, че Съединени американски щати ще имат напълно нови... Емил Кошлуков се извини за показания среде... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image България и Русия разискаха връзките на...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Грушко и българският дипломат в Москва Бойко Коцев разискаха сътрудничествот...
Путин и Тръмп разискаха Близкия изток по те... Новините: Най-важното за деня, 12 февруари Песков разяснява военната акция в Сирия, п... Майк Пенс към Северна Корея: Ако желаете да...  www.expert.bg  Износът на българско вино намалял над 3 пъти за десетилетие Износът на българско вино намалял над 3...  Пеевски не върви на работа, а взима над 3000 лева заплата Пеевски не върви на работа, а взима над 3...  В Благоевград откраднаха 21 машини за криптовалута В Благоевград откраднаха 21 машини за кр...  5,5-инчовите телефони са най-популярни в света 5,5-инчовите телефони са най-популярни в...  www.iwoman.bg  Силва Йорданова: Да създаваш хубост от плат Силва Йорданова: Да създаваш хубост от...  Гери Малкоданска обикаля екзотични дестинации (снимки) Гери Малкоданска обикаля екзотични дести...  Силните дами постоянно мислят доста Силните дами постоянно мислят доста  Поли Генова стана младоженка (видео) Поли Генова стана младоженка (видео)  http://www.sportlive.bg  Нова травма и Стъридж остава навън за две седмици Нова травма и Стъридж остава навън за дв...  Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Тотнъм, Базел - Ман Сити Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Т...  Зидан: Няма какво да потвърждавам против ПСЖ Зидан: Няма какво да потвърждавам против ПСЖ  Тийнейджър се успива и псува, само че печели златен орден, до момента в който родителите му пият бира (ВИДЕО) Тийнейджър се успива и псува, само че печели... Интервю Още Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Борован
Поредният случай на принуждение в профилиран център, в който...
Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Нови Най-четени Най-коментирани КТ Подкрепа желае повишаване на въглищата от Мини Марица-изток... 20 0 Енергийна гатанка - лъже ли Делян Добрев за цената на тока или има нед... 33 0 Прокуратурата откри нарушавания при приема на деца в ДГ " Звънче "... 54 0 Обледени датчици може да са предизвикали злополуката на съветския пътническ... 39 0 Малта ни поддържа за карта на 100-те европейски туристически обекта... 73 0 Дневен хороскоп за 13

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР