БСП присъства солидно в този кабинет - с икономиката и

...
БСП присъства солидно в този кабинет - с икономиката и
Коментари Харесай

Вигенин: Договорените политики трябва да бъдат реализирани


" Българска социалистическа партия участва солидно в този кабинет - с стопанската система и промишлеността, със обществената политика, със земеделието и с туризма. Едно заслужено присъединяване, което дава благоприятни условия и на Българска социалистическа партия. Но в края на краищата ние сме се договорили по стратегия, тъй че тъкмо кой е министърът, от коя тъкмо партия, няма чак такова значение. " Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия и заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По неговите думи е въведен един съвременен метод на съвместен надзор, който би трябвало да подсигурява, че контрактуваните политики ще бъдат осъществени.

" Имаме едно доста в детайли написано съглашение - по механизмите на взаимоотношение и по съответните политики. Тези политики бяха образувани пред очите на хората посредством директно лъчение във Facebook ", обърна внимание Вигенин.

" Нашето присъединяване в държавното управление дава опция ние да се превърнем в поръчител, че то ще осъществя една солидна обществена политика, че ще прави промените, за които сме се договорили. На процедура доста от тях бяха пренесени от програмата на Българска социалистическа партия. Това е и опция за Българска социалистическа партия да покаже, че тя може да бъде ефикасна в ръководството и да осъществяваме дружно смяната, за която толкоз доста се борихме ", разяснява Кристиан Вигенин.

" Ние влизаме в това ръководство с увереността, че това, което сме дали обещание и това, за което сме се договорили, ще бъде осъществено ", акцентира социалистът.

Вигенин сподели още, че новото държавно управление ще пристигна със собствен бюджет, който ще подсигурява реализация на контрактуваните политики. Вигенин бе безапелационен, че ще се направи всичко допустимо той да бъде признат в първите седмици на идната година.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР