БСП прие позиция, с която се разграничи от тримата министри

...
БСП прие позиция, с която се разграничи от тримата министри
Коментари Харесай

БСП за правителството: Социалисти уволняват социалисти, тримата министри сами се изключиха

БСП одобри позиция, с която се разграничи от тримата министри социалисти в служебното държавно управление – Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев. Техните дейности не ангажират Българска социалистическа партия. Това разгласи пред Би Ти Ви Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия.

Министрите ще би трябвало да помислят по какъв начин да вземат участие в предизборната акция, тъй като това е работа на всеки член на Българска социалистическа партия, подсети той. Зафиров обаче се чудел по какъв начин ще го създадат, откакто министрите би трябвало да провеждат изборите.

Тримата се самоизключиха от сърцата на социалистите, тъй като одобриха да вземат участие в държавно управление, в което социалисти уволняват социалисти, съобщи Зафиров.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия подсети, че 2021 година Янаки Стоилов е уведомил авансово управлението на партията, че ще става длъжностен министър.

Сегашното служебно държавно управление е реваншистко и присъединяване на социалисти буди недуомение, съобщи още Зафиров.

Правителството в този момент би трябвало да се занимава с възпиране на спекулата. Това вълнува жителите. А в това време държавното управление дава тревожни конференции, без да дава решения, подлага на критика зам.-шефът на социалистическата партия.

През октомври Българска социалистическа партия чака нарастване на резултатите си като предходната година социалистите са изгубили доста поради Коронавирус, изясни той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР