БСП показа в 46-тия парламент, че може да води диалог

...
БСП показа в 46-тия парламент, че може да води диалог
Коментари Харесай

Владимир Маринов: Само действащ парламент и редовно правителство могат да вземат очакваните от обществото решения

Българска социалистическа партия сподели в 46-тия парламент, че може да води разговор

" Българска социалистическа партия за България " сподели ясно в 46-тия парламент, че е постоянна, предсказуема и транспарантна политическа групировка. Бяхме тези, които искахме да водим договарянията пред камерите и не поставихме нито един път въпроса за постове. Не поставихме и никакви условия априори преди да се договорим по политики. Ясно показахме на обществото, че можем да водим разговор. " Това напомни на феновете на България On Air лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Хасково Владимир Маринов.

" Обществото чака решения. Решения могат да вземат настоящ парламент и постоянно държавно управление. Служебният кабинет при цялото си предпочитание и високите цели, които си слага няма по какъв начин да осъществя тези планове ", уточни Владимир Маринов.

В предаването " Денят On Air " той разяснява и решението на Конституционния съд по проблема " Кирил Петков ": " Ясно е записано в декларациите, че при погрешно попълнена информация се носи наказателна отговорност. По-страшното е, че един министър е позволил да направи това напълно съзнателно. Ако допуснем, че Румен Радев не е знаел, то Кирил Петков сигурно е знаел. " По неговите думи Петков не е излъгал единствено в тази декларация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР