БСП подобрява резултата си днес спрямо предишните си постижения на

...
БСП подобрява резултата си днес спрямо предишните си постижения на
Коментари Харесай

Първан Симеонов: БСП подобрява резултата си спрямо предишните евроизбори

БСП усъвършенства резултата си през днешния ден по отношение на предходните си достижения на евроизборите, само че казусът при Българска социалистическа партия е, че има "таван на поддръжка ". Това разяснява политологът от "Галъп " Първан Симеонов в изборното студио на Нова телевизия.

Той означи, че Българска социалистическа партия се е пробвала да сътвори "общ фронт ", само че това явно не се е получило. Българска социалистическа партия не съумя да активизира протестния и наказателния избор, и ще има политически изявления от победилата страна, които ще се опитат да пакетират президента с Българска социалистическа партия, разяснява Симеонов.

Според него всеки на тези евроизбори има с какво да се похвали, даже и Българска социалистическа партия. "ГЕРБ несъмнено, има с какво да се похвали, тъй като взима 650 000 гласа, което е по средата сред това, което взе предишния път - 680 000 гласа, и преди този момент - 630 000 гласа ", съобщи Първан Симеонов. Той означи, че и "Демократична България " има с какво да се похвали, както и Вътрешна македонска революционна организация.

Движение за права и свободи са под своите упования, съгласно мен, и е явно, че обстановката, обвързвана с ДОСТ, е нанесла малко по-трайна вреда, в сравнение с може да се надявали от придвижването, разяснява Първан Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР