БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков,

...
БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков,
Коментари Харесай

Изпълнителното бюро взе решение: БСП подкрепя независимия кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков

Българска социалистическа партия поддържа самостоятелния претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков, това бе решено през днешния ден на извършеното съвещание на изпълнителното бюро на партията, ръководено от водача на столетницата Корнелия Нинова.

Високият партиен конгрес е одобрил решението на пленума на локалните социалисти, които единомислещо взеха решение да застанат зад Н. Шушков.
Заседанието продължава с полемика към листатата за кандидат-съветници в Благоевград. Очаква се изненадващо решение на водача Корнелия Нинова, обвързвано с локалния лидер на алените Любен Милев.

По късно през днешния ден ще стане ясно кой ще води кандидат-съветническата листа на Българска социалистическа партия Благоевград. Според източници на Struma. com отпред на листата ще бъде не Любен Милев, а ексдепутатът Николай Бошкилов.

Нинова не си поплюва и пречиства структурите си, водена от страховете си за изменничество и уклон към " Левицата ". Преди дни изненадващо водачът на Българска социалистическа партия изтегли съветниците си от общата листа с самостоятелния претендент за кмет на Кресна, Николай Георгиев, поради поддръжката, която той получи от Политическа партия ГЕРБ. Очаквайте детайлности след края на днешното съвещание на аления конгрес.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР