БСП пак се възмутиха от вчерашната случка с хората с

...
БСП пак се възмутиха от вчерашната случка с хората с
Коментари Харесай

БСП настоява за оставката на Емил Христов

БСП отново се възмутиха от вчерашната преживелица с хората с увреждания, които не бяха позволени в постройката на Народното събрание.

Атон Кутев в декларация изясни, че Народното събрание е най-висшият политически орган. Логично било и жителите да участват в Народното събрание с протестните тениски. Те стачкуваха против системата. Те не стачкуваха против ГЕРБ, а против всичко, което страната не е свършила, съобщи аленият народен представител.

Кутев е склонен, че системата в действителност убива хората с увреждания. За тези хора животът е в действителност нечовечен, по тази причина и болшинството би трябвало да ги чуе. Животът на тези хора е индикатор за европейските полезности, съгласно социалиста. Ако не можем да им помогнем, за какво сме тук, неудовлетворен е Антон Кутев.

Вие не посмяхте даже да се появите там, атакува герберите Кутев. Червеният народен представител уточни, че за някои от протестиращите животът щял да свърши преди мандата на Бойко Борисов.

Наглите надписи се оказаха горчиви за еснафския усет на депутатите, продължи Антон Кутев. По думите му Емил Христов отказал да беседва с него и по тази причина и станал абсурдът. Интеграцията на хората с увреждания не е мръднала и на йота, посочи социалистът.
Той се заяде с Бойко Борисов, който се разплакал на репортаж за живота на майка на дете с увреждане. Това му признание при започване на съвещанието на Министерски съвет било цинично, съгласно аления народен представител.

Кутев упрекна властта в безсърдечие. Вчерашната преживелица не е инцидентна неточност, счита Антон Кутев. Ние видяхме обидата в очите на протестиращите, продължи той. Червените настояха за оставката на заместник-председателя на Народно събрание Емил Христов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР