БСП оцени мерките на властта като прах в очите на

...
БСП оцени мерките на властта като прах в очите на
Коментари Харесай

Прах в очите и то със закъснение – оценката на БСП за мерките

Българска социалистическа партия оцени ограниченията на властта като прахуляк в очите на хората. Основната цел е оцеляване на държавното управление още малко, съобщи Кристиан Вигенин. Това са ограничения на парче, регистрира той на конференция в централата на партията.

От началото на рецесията се виждали единствено ограничения на парче. Раздавали се пари, без да в ясно, от кое място ще дойдат. Обяснението за мазнинките не било съществено, съгласно Вигенин. Дори и досегашните ограничения се бавели и не стигали до тези, за които са предопределени.

Смисълът на ограниченията е да стигнат до хората и бизнеса в точния момент, регистрира още социалистът. Левите правят оценка положително множеството пари за пенсионерите, само че по-ефективно би било преизчисляване на всички пенсии.
 2504 лева месечно нужни на четиричленно домакинство
2504 лева месечно нужни на четиричленно домакинство

Продължаваме да живеем в няколко Българии

Някои от ограниченията за бизнеса са озадачаващи. На кого ще помогне пониженото Данък добавена стойност за виното и бирата, недоумяват от " Позитано " 20. Не идват съществени вложители, подлага на критика още аленият народен представител. Това е поради корупцията, рекета и административната тежест. Това държавно управление е изчерпано, уверен е Вигенин. То няма да може да изведе страната от идната рецесия.

Левите въпреки всичко ще отбележат на 1 август Бузлуджа. Ще бъдат поднесени венци и цветя от членове на Изпълнителното бюро на партията.

Припомняме, че вместо на Бузлуджа тази година социалистите се събраха на жълтите павета в София с протест пред Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР