БСП откри официално предизборната си кампания за изборите две в

...
БСП откри официално предизборната си кампания за изборите две в
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП доказахме, че изпълняваме това, което обещаваме

БСП откри публично предизборната си акция за изборите две в едно в Дома на културата в Русе. В емблематичната за русенци зала „ Филхармония “ и в компанията на десетки симпатизанти, последователи и членове, лидерът в 19-и МИР, Иван Иванов, показа листата с претенденти за народни представители и очерта главните цели в платформата.
На събитието участваха и се срещнаха с русенци също лидерът на листата за евродепутати и заместник-председател на Народното събрание, Кристиан Вигенин, дружно с Цветелина Пенкова, претендент за евродепутат от листата на социалистическата партия.
Водещото обръщение на Българска социалистическа партия в акцията е „ Достойна България в мирна Европа “. 
„ Ние от Българската социалистическа партия доказахме, че изпълняваме всичко, което сме дали обещание пред вас. Както е и нашето обръщение за акцията, наша задача е да водим страната в посока мир и благополучие. На идните избори ще се слагат основите на бъдещото ръководство на България. В последните месеци непрекъснато сме очевидци на тоталното плячкосване от една сглобка и тъпчене на голям брой обещания. Българска социалистическа партия е единствената партия, която поредно следва своята политика и съблюдава своите обещания пред гласоподаватели и симпатизанти. Българският жител и русенци, имам вяра са задоволително рационални и ще поддържат точно тези партии и обединения, които съумяха да запазят своята еднаквост и не се поддадоха на обещания и постове ”, съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в Русе и уточни обстоятелствата:
„ Благодарение на Българска социалистическа партия пенсиите бяха увеличени, усилиха се заплати на служители на реда, пожарникари, а от 1 юли няма да има нарастване на тока. Ние давахме разсъдъка в Народното събрание. Ще бъдем и в идващия, с цел да задаваме вярната тенденция на развиване на страната ни. Защото няма да влезем в безпринципни обединения. Нуждаем се от поддръжката на всеки един от вас, тъй като каквито основи заложим в този момент, от тях зависи също бъдещото развиване на Русе и района. ”, каза още социалистът.
„ Българска социалистическа партия извежда на напред във времето своите съществени цели, които поредно отстоява - грижа за хората, отбрана на публичното богатство и отстояването на националните ползи. Дългосрочните цели, които социалистите обрисуват за България са:
1. Повишаване на благосъстоянието на българския народ и отбрана на публичния интерес
2. Осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, публично и персонално развиване
3. Защита на конституционния ред, отстояване на правилата на прогресивно разрастваща се правова страна в кротичък свят без войни
„ Скъпи русенци, за мен е чест да бъда част от откриването на акцията през днешния ден. Вярвам, това е акция, в която могат доста по-ясно да се видят разликите сред другите обединения и ще се види ролята на Българска социалистическа партия. В тази акция влизам убеден, че съставлявам политическа мощ, която следва правилата си, не предава концепциите си и която 24 часа в денонощието работи за по-добрия живот на българите и страната ни да бъде развита съвременна демократична страна. Ние от Българска социалистическа партия сме същинската опция. Тръгваме със мощна листа и за европейския парламент. Всички в нея са експерти, които добре схващат европейските институции. Пожелавам мощна акция и дано да завоюват най-хубавите с номер 24. ”, сподели лидерът на евролистата на БСП Кристиан Вигенин.
Цветелина Пенкова от своя страна очерта главните тематики, по които е реализиран триумф през отминалия мандат на европейския парламент. На първо място тя сложи енергетиката и сполучливото установяване на нуклеарната сила за зелена и чиста, което подсигурява на ниска цена ток за години напред. На второ място тя акцентира значимостта на решението за реиндустриализацията на Европа, която може да сътвори хиляди нови качествени работни места. Шенген също остава водещ приоритет. Особено за Русе и русенци, това е от особена значимост показа тя, като акцентира, че социалистите ще продължат да се борят за това.
„ Българска социалистическа партия е единствената партия, която не подведе, не излъга и не съобщи своите гласоподаватели и симпатизанти ”, безапелационна бе и Цветелина Пенкова.
Социалистите, които са с номер 24 в бюлетината за изборите 2 в 1 за европейски парламент и Народно заседание, се обърнаха към своите съграждани да гласоподават рационално за верният избор за почтена България в мирна Европа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР