БСП откри на кампанията си за местните избори и в

...
БСП откри на кампанията си за местните избори и в
Коментари Харесай

Кандидатите на БСП в областни градове със социални послания

БСП откри на акцията си за локалните избори и в Кюстендил. Кандидат-кметът Йордан Тодоров прикани всички да гласоподават с номер 1. " Сега в Кюстендил на власт е отчаянието, само че ние ще потвърдим, че нашият град може да заеме мястото, което заслужава - на развиване, на вяра, за исторически и културен напредък ", акцентира той.
" Мисия Благоевград - за просперитета на хората и града ", е посланието на подкрепеният от Българска социалистическа партия претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков. Той откри предизборната си акция пред пред Регионалния исторически музей с  въодушевление и пожелания за триумф с номер 74 в бюлетината.
Той е повдигнат от Инициативен комитет, в който влизат културни и спортни дейци, общественици, лекари, адвокати.
" Всички виждаме икономическия крах на Благоевград. На първо място слагам възобновяване на индустриалния гръбнак на града и привличането на нов бизнес. Повече от 10 000 наши съграждани в последните години работят отвън общината. Целта е да ги задържим тук и да създадем нови и добре платени работни места, които да подобрят качеството на живот в града ", акцентира Шушков.
Ще стартираме построяването на нова модерна индустриална зона, в която общината ще взе участие с апортна вноска със земя и ще построи всички нужни връзки и инфраструктура, изясни той. Привличането на вложения в стопанската система на града, съвременен образ посредством поддържане и развиване на приветлива градска инфраструктура, повишение равнището на обществените услуги на общината, разширение на обсега на общественото включване, грижа и за най-засегнатите от обществената неправда, фокус върху образованието духовността и спорта  са главните цели на Шушков.
Наследството на ГЕРБ в Пловдив е цялостен безпорядък, разяснява в тв изявление претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на Пловдив арх. Костадин Палазов. Виждаме разкопани кръстовища, които стоят по този начин в продължение на месеци, а някои и с години. Ремонтите не престават доста дълго ", разясни той.
" Като проектант аз обичам да съзиждам, а не да разрушавам. Уважавам историята такава, каквато е. За мен Альоша е един от знаците на Пловдив и той е съпоставим със своето време, дава отпечатък на една жестока ера, която е приключила с победа на Червената войска. Едно разглобяване за мен е кощунствено ", безапелационен е Палазов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР