БСП откри кампанията си в Пловдив със среща с граждани.

...
БСП откри кампанията си в Пловдив със среща с граждани.
Коментари Харесай

Левицата открива кампанията си в цялата страна

БСП откри акцията си в Пловдив със среща с жители. В нея участваха лидерът на листата Кристиан Вигенин, ръководителят на Горско стопанство на левицата Иван Петков, претендентите за народни представители доцент Георги Йорданов, арх. Костадин Палазов, Наум Китанов, Николай Иванов, арх. Румен Григоров, Йовка Златева, Марина Узунова, Румен Василев, Ердуан Файтин, членове и симпатизанти на партията, доста жители.
 В обръщението си Вигенин акцентира, че с помощта на Българска социалистическа партия България не стана страна във военния спор и не изпрати оръжие в Украйна. Той напомни, че левицата се разгласи срещу глобите, тъй като те засягат не политическите елити, а елементарните хора. Вигенин изрази и опасенията си, че основният корупционер на Републиката се гласи още веднъж да става министър председател. " Бойко Борисов още веднъж е лидер на листата на ГЕРБ и в Пловдив, само че в никакъв случай не е ставал депутат, всякога бяга от отговорност. Не е почтено към гласоподавателите да се кандидатира, а след изборите да дезертира и да се скрие в Банкя ", акцентира той.
Срещата мина в прям диалог за интернационалното състояние и обстановката в народен и интернационален проект, с предложенията на Българска социалистическа партия в обществената сфера и в стопанската система.  Присъстващите показаха своята поддръжка и религия в доста положителното показване на кандидатската листа. Скандирания и възгласи " Успех и победа с номер 28 " огласяха пространството пред клуба на Българска социалистическа партия " Тракия ".
Петков разгласи самодейността на пловдивските социалистки за събиране на материални помощи за бедстващите села в Подбалкана, както и образуване на групи за физическа помощ на място в домовете. Той прикани хората, в случай че желаят за оказват помощ, да оставят даренията в Горско стопанство на Българска социалистическа партия на ул. " Кръстьо Пастухов " 18.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР