БСП отива на изборите за победа. Това каза за сутрешния

...
БСП отива на изборите за победа. Това каза за сутрешния
Коментари Харесай

Георги Ангелов, БСП: Увеличават печалбата на Газпром и на Руската федерация, а нас ни обричат на нищета и студена зима

БСП отива на изборите за победа. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " Георги Ангелов втори в листата на " Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР и зам.-председател на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Той изрази убеденост за по-висок резултат за левицата на идния избор.

" Надявам да успеем да съберем 121 депутати. Вече имаме управническа политика, имаме своя платформа. Всеки, който я поддържа, би бил наш евентуален сътрудник в идващото държавно управление, както и преди сме казвали, несъмнено, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. За всичко останало ще забележим изборния резултат, и се надявам и съм сигурен, че ще се реализира компромис в името на България. Защото в действителност, намираме се в тежки времена на задаваща се икономическа рецесия, войната е доста близо – надяваме се спорът там да не ескалира. Виждате какви наказания се постановат против Русия, които имаме вяра, че са невиждани, и единственото, което вършат, е да усилват облагата на " Газпром “ и на Руската федерация, а нас ни обричат на мизерия и на студена зима. Затова е доста значимо да има постоянен кабинет, който да възобнови договарянията с " Газпром “, с цел да може в действителност да успеем да подсигурим на българските жители и на бизнеса една хубава зима, в която да няма спадове на оборотите и да се запазят работните места и виталният стандарт на популацията, несъмнено ", разяснява още Ангелов.

Той посъветсва хората да не имат вяра на изкривени обещания за красивото бъдеще. " Защото красивото бъдеще е оставено на нас, младите, ние би трябвало да го извоюваме. Тоест, поучавам ги да бъдат рационални, да гласоподават и се надявам да изберат българската левица за обществена и обективна страна ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР