БСП отчита силна подкрепа извън страната за референдума срещу джендър

...
БСП отчита силна подкрепа извън страната за референдума срещу джендър
Коментари Харесай

БСП отчита силна подкрепа извън страната за референдума срещу джендър идеологията

Българска социалистическа партия регистрира мощна поддръжка отвън страната за референдума против джендър идеологията. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

От партията показват, че българи, живеещи в Австралия, са се присъединили в подписката. Те са изпратили събрани измежду българската общественост там подписи.

Социалистите акцентират, че референдумът, който Българска социалистическа партия инициира и националната идея, зад която застана Инициативен комитет от знакови български лица, продължава да получава поддръжка у нас.

Каузата е подкрепена от Нешка Робева, Емил Костадинов, адв. Владимир Шейтанов и екип от изтъкнати адвокати, Влади Въргала, писатели, издатели публицисти, именити спортисти, водещи представители на родителските организации, както и рапърът Иван Динев - Устата.

Родители още веднъж показаха терзанието си от поредност притеснителни текстове в учебниците на децата си и пропагандирането на опцията за смяна на пола и осъществяване на рискови хормонални лечения още в ранна детска възраст, акцентират от Българска социалистическа партия.
 Стартира подписката за референдум против джендър идеологията
Стартира подписката за референдум против джендър идеологията

Комитетът бе показан от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР