БСП отбелязва 132 години от организираното социалистическо движение у нас

...
БСП отбелязва 132 години от организираното социалистическо движение у нас
Коментари Харесай

Нинова събира миротворци на Бузлуджа, все още няма информация за покана към пацифиста Путин

БСП отбелязва 132 години от проведеното социалистическо придвижване у нас и провеждането на Бузлуджанския организационен конгрес на БСДП с обичайния си народен събор на връх Бузлуджа от 28 до 30 юли. Тази година Корнелия Нинова, в духа на войната в Украйна, е решила да е настояща и да събира миротворци на връх " Хаджи Димитър ", както е същинското име на върха.

" Бузлуджа за мир " е мотото на знаковия за социалистите събор тази година, който ще събере членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, посетители от политически партии и юношески организации от балканските страни, доста жители на " Историческа поляна " под връх Бузлуджа, оповестяват от пресцентъра на " столетницата ".Фолклорни и самодейни сформира от цялата страна ще показват българското песенно благосъстояние в трите дни на националния събор на Българска социалистическа партия.Програмата на " Бузлуджа 2023 " включва и младежка конференция на тематика " Иновации и стартъпи в локалната власт ", която ще се организира на 28 юли в Стара Загора и поредност от срещи и диалози на социалисти от цялата страна.

Припомняме, че и Нинова, и Румен Радев желаят спокойно разрешаване на войната. Ген. Атанас Атанасов прикани президента да се свърже с Владимир Путин и да му каже да си махне войските от границите с Украйна. Зам.-председателят на ГЕРБ пък разяснява, че Радев желае жертвата Украйна да откъсне част от себе си и да я даде на канибалите в Кремъл. В този подтекст Корнелия Нинова също може да се свърже с приятеля си в Русия и секретар на Путин - Леонид Решетников, с цел да предложения на Бузлуджа Владимир Путин и двамата с президента да му кажат, че желаят мир.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР