БСП от традиционна и системна партия се превърна в маргинал.

...
БСП от традиционна и системна партия се превърна в маргинал.
Коментари Харесай

Илия Лазаров: Дойдат ли БСП и Румен Гечев на власт, отново ще фалираме

БСП от обичайната и систематична партия се трансформира в маргинал. Това съобщи в утринния блок на радио "Фокус " претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Илия Лазаров.

По думите му с дребни изключения листата на социалистите е изненадваща и приказва за сериозен проблем в настройките на левицата.

,,Като изключим Сергей Станишев, който е доста квалифициран, аз съм извънредно сюрпризиран от останалата комбинация в листата на Българска социалистическа партия. Вътре виждаме една фигура като Румен Гечев, който банкрутира България като стопански вицепремиер на Жан Виденов. На 4 февруари 1997 година доларът беше достигнал 4 800 лв., бяха едни парадокси. Имаше и зърнена рецесия. И този човек ни го оферират в листата на Българска социалистическа партия за евродепутат, което демонстрира, че в случай че не го изберат и по една или друга причина Българска социалистическа партия пристигна на власт, него ще го назначат за стопански началник. Т.е още веднъж ще фалираме'', изясни той.

Илия Лазаров разяснява още, че в листата на ГЕРБ-СДС се открояват готови фрагменти, както по европейската тема, по този начин и във външната политика.

,,Това мощно се отличава от "новобранците ", които някои съперници предлагат'', добави още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР