БСП още не могат да преодолеят загубата, която понесоха на

...
БСП още не могат да преодолеят загубата, която понесоха на
Коментари Харесай

Цветанов: БСП искат криза, за да влязат във властта чрез служебен кабинет

БСП още не могат да преодолеят загубата, която понесоха на парламентарните избори. Те още считат, че в случай че съумеят да основат рецесия, ще се стигне до длъжностен кабинет, назначен от президента Радев, и по този метод те ще могат да влязат служебно във властта, другояче не могат. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов на регионално партийно заседание в Смолян. В него участваха още кметът на Смолян и регионален координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, депутатите доктор Даниела Дариткова и доктор Красимир Събев, регионалният шеф Недялко Славов, кметове на общини от област Смолян и общински съветници.

Цветанов показа разочарованието си от държанието на опозиционните партии. „ В момента никоя от тях не мисли по какъв начин да реши проблемите на хората. Това изобщо не им е на дневен ред. Те мислят единствено за влизане в ръководството “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Разочарован съм и от президента Радев, който обслужва Българска социалистическа партия. Досега не съм чул някъде да е споделил, че в България се прави нещо положително и положително. Не съм чул справедлива оценка. Явно от Българска социалистическа партия и Румен Радев ще чакаме подобен метод, който да удря и да дискредитира ГЕРБ. И до момента в който за Българска социалистическа партия това е задоволително, за президента не е “, подсети той.

По думите му на въздействието с компромати по отношение на ГЕРБ може да се отговори единствено с каузи. „ Запомнете – всяко заричане, което даваме, хората след време ще си го потърсят “, прикани Цветанов.

Цветан Цветанов акцентира, че напъните на ГЕРБ са ориентирани към непоклатимост на държавното управление, което на собствен ред да реализира действителни резултати. Той означи, че България е получавала единствено високи оценки за европредседателството. „ Няма страна, която да не прави оценка това, което прави България по отношение на председателството на Съвета на Европейски Съюз “, уточни Цветанов.

Преди събранието двамата с кмета на Смолян Николай Мелемов направиха разходка по основната улица на Смолян. След обиколката Цветанов показа, че е доста задоволен. „ При тези срещи се усеща настроението на хората и дали добре си вършим работата и ние като централна власт, и кметът на дадената община “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Повечето партии по този начин изчезнаха или се смалиха, тъй като изгубиха контакта си с хората. Взеха властта, качиха се в небесата и не помниха от кое място са тръгнали. Затова за нас тези човешки контакти са доста значими “, заключи Мелемов.
 3-2  2-2  1-2
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР