БСП определиха ресора, който еврокомисар Мария Габриел получи, като значим

...
БСП определиха ресора, който еврокомисар Мария Габриел получи, като значим
Коментари Харесай

БСП определиха ресора на Мария Габриел като значим

БСП дефинираха ресора, който еврокомисар Мария Габриел получи, като " важен в границите на общия бюджет на Евросъюза ". Според левицата, обаче, спрямо първичните благоприятни условия - висш представител по външна политика или земеделие, България е получила несъмнено по-слаб сектор.

От Българска социалистическа партия разясниха и шпионския сюжет - правят оценка случилото се през вчерашния ден с Юрий Борисов като провокация и възразиха против воденето на очевидци за разпит с белезници. От Българска социалистическа партия приказват и за жестоко посягане против свободата на словото, тъй като Юрий Борисов е публицист.

" Смятаме, че се прави сега и в този момент, с цел да се прикрият други кавги, провокирани от държавното управление, и с цел да се употребява казусът в предизборна акция ", разяснява Корнелия Нинова. " Воден само от желанието си за оставане на власт непременно, министър председателят Борисов е подготвен на всичко, само че през вчерашния ден се минаха граници ", сподели тя.

 Мария Габриел получава сектор „ Иновации и юноша “ в новата Европейска комисия Мария Габриел получава сектор „ Иновации и юноша “ в новата Европейска комисия
Иновации и юноша ще бъде ресорът на българския еврокомисар Мария Габриел в идващия мандат на Европейската комисия. Тя ще дава отговор и за образованиет...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР