БСП обяви, че предлага да бъде създадена временна анкетна комисия

...
БСП обяви, че предлага да бъде създадена временна анкетна комисия
Коментари Харесай

БСП поиска контрол над разходите за борба с коронавируса

БСП разгласи, че предлага да бъде основана краткотрайна анкетна комисия в Народното събрание, която да изисква, разгласява и ревизира информация разноските са битка с ковид , в това число и за изразходваните европейски средства.
Видео от конференцията тук
Лидерът на социалистите Корнелия Нинова изиска по време на конференция в партийната централа.
Левицата предлага и
Българска социалистическа партия ще предложи още ставката на налога върху добавената стойност (ДДС) да бъде понижена от 20 на 9 процентни пункта за храни и медикаменти.
Освен това левицата желае
" Виждаме, че земеделските производители имат проблеми с реализацията на продукцията . Мерките, които бяха разискване.
Няма по какъв начин всеки дребен аграрни производител да отиде, да си предлага стоките, да договаря с комерсиалните вериги. За това предлагаме държавен механизъм за изкупуване на тази продукция и страната да бъде тази, която беседва с веригите и пласира продукцията.
Това може да стане посредством построените към този момент 6 държавни тържища, които съществуват и сега, те са в МЗХГ, само че не им се оползотворява потенциала. Разбира се и посредством други механизми ", сподели Нинова. Според нея помощта за производителите на плодове, зеленчуци, месо и мляко е наложителна в две направления - с цел да създават и пласират стоката си.
Социалистите ще внесат и законови промени, съгласно които безработните без право на обезщетение и родителите в неплатен отпуск да получат еднократна помощ 725 лева от страната.
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия
Все още левите не са се срещнали с ограниченията на властта за отпадането на изключителното състояние. Някои звучали добре, както призна аленият водач. В борбата за водач на партията социалистите чакали да се позволи събирането на доста хора на едно място, с цел да се рестартира изборният развой в алената партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР