БСП обяви, че е победила в битката си срещу корупцията

...
БСП обяви, че е победила в битката си срещу корупцията
Коментари Харесай

БСП обяви победа срещу корупцията при строежа на граничната ограда

БСП разгласи, че е победила в борбата си против корупцията на властта при градежа на граничната ограда. Това сочел фактът, че спецпрокуратурата е образувала досъдебно произвеждане, както ги уведомява в писмо от през вчерашния ден.

Според Корнелия Нинова и Елена Йончева това значи, че то е формирано против длъжностно лице или проведена незаконна група.

Нашите старания приключват с триумф, установи Йончева. И двете с Нинова предизвестиха, че ръководещите бързат с нови законови ремонти, с които да заметат следите от краденето при градежа на оградата.

Краде ли държавното управление на Бойко Борисов от строителството на оградата? От това писмо излиза наяве, че явно да, означи Нинова. В деня, в който прокуратурата е образувала делото, болшинството внася ремонти в закона ремонтът и поддръжката на оградата да се вършат без оповестяване на социална поръчка, разгласи тя.

Промените минаха през вчерашния ден през правната комисия на първо четене, а се чака на следващия ден незабавно да влязат в пленарната зала. Замичат следите. Искат с тези ремонти в закона да продължат да крадат, съобщи Корнелия Нинова. Настояваме този закон да бъде изтеглен незабавно. Ще създадем всичко допустимо да блокираме приемането му, в случай че на следващия ден го вкарат незабавно, с цел да заметат следите, предизвести още соцлидерката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР