БСП обсъди мотивите към вота на недоверие. Според Крум Зарков

...
БСП обсъди мотивите към вота на недоверие. Според Крум Зарков
Коментари Харесай

БСП виждат ефект от вота на недоверие

Българска социалистическа партия разиска претекстовете към вота на съмнение. Според Крум Зарков се вършат опити да се опорочи дебатът. С вота на съмнение ще сложим въпросите там, където им е мястото, разгласи Зарков на брифинг в централата на партията.

Повече от 50 пъти левите сложили въпросите за екологията в пленарната зала, само че получили половинчати отговори. За социалистите държавното управление би трябвало да понесе отговорност.

Вотът на съмнение към този момент дава резултат обаче съгласно Зарков. Другата седмица Българска социалистическа партия се среща с партиите в Народното събрание, които не съставляват държавното управление, с цел да им ги показват. Според депутата Явор Божанков претекстовете щели да са обемни. Социалистите щели да дадат и решения. Накрая претекстовете са във въздуха, който тук-там има цвят, аромат и усет, акцентира той.

За левите българите би трябвало да живеят в по-чиста околна среда. В България се рециклира единствено на хартия, а българите заплащат три пъти такса боклук, неудовлетворен е депутатът.

Кухи компании перели отпадък и нас, по думите на Божанков. Властта отказвала информация кой какъв брой отпадък внася.

Институциите реагират под паника, само че не и превантивно, сподели още социалистът. Институциите се задействали след дъжд качулка.

От Българска социалистическа партия желаят да се направи стопански нерентабилно изгарянето на гуми. Атанас Костадинов предизвести, че ВиК сдруженията са декапитализирани. Некомпетентността е била водеща в ръководството на околната среда и нас, по мнението му. Той упрекна властта в незаконно безхаберие.

Левите заподозряха умишлени и корупционни цели в пернишката рецесия. Не е вярна тезата да не се политизира тематиката, безапелационен бе аленият народен представител.

Припомняме, в края на декември Българска социалистическа партия оповестиха, че ще внесат избор на съмнение против държавното управление на премиера Бойко Борисов в региона на политиката на околната среда и водите. Причината е водната рецесия в Перник.

Вчера стана ясно, че социалистите ще внесат вота на съмнение на 20 януари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР