“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА тръгва към изборите със заявка за

...
“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА тръгва към изборите със заявка за
Коментари Харесай

Коалиция “БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА” се регистрира за участие в изборите

“БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ” потегля към изборите със поръчка за отлични резултати на предварителните парламентарни избори на 27 октомври.
Коалицията подаде публично документи за регистрация в централната изборна комисия. 
Всички сътрудници от “БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ”, отпред с управлението на Българска социалистическа партия - Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов и Кристиан Вигенин потеглиха дружно от “Позитано ” 20 към ЦИК. Те бяха съпроводени от младежи от левите обединения, които твърдо поддържат обединяването. 
" Отговаряйки на повика на времето, отговаряйки на исторически миг и на очакванията на милиони български жители за действителна опция, регистрирахме КП " Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА ". Даваме своята безапелационна поръчка за присъединяване в парламентарните избори и отличен резултат ". Това съобщи и.ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров след регистрацията на обединението в ЦИК. Той добави, че обединяването ще се стреми към резултат, който ще му разреши да бъде обществен поръчител в идващия парламент за българското законодателство, а за какво не и в идващото ръководство на страната.
Той изрази признателност към водачите на политическите партии от лявото обединяване, които са показали самообладание и разсъдък. " Те ни дадоха нужното време, с цел да се оправим с опита за бойкот. Всичко към този момент е наред ", сподели още социалистът. На въпрос за хората, организирали този бойкот, Зафиров съобщи, че те сами са се изключили и от партията и от общественополитическия живот със своите дейности в последните седмици.
Атанас Зафиров бе безапелационен, че явяването на изборите и битката за отличен резултат, не е самоцел или борба за постове, позиции или нещо друго. " Това е отговор на очакванията на хората, които желаят да живеят по-добре в нашата страна. Правим го в името на на нашите идеали, в  името на хората, които ни поддържат и ще ни поддържат ", сподели още и. ф. ръководител на Българска социалистическа партия.
Зафиров благодари на левите партии и че досега не е подложен въпросът за листите, а са обсъждани концепциите и платформата. " Всичко е на идейна основа въз основата на хрумвания и правила. Разговорите за листите предстоят. Мога да подсигурявам, че всяка партия ще откри свое почтено посланичество в тях ", заключи социалистът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР