БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА избра знаково да се регистрира за

...
БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА избра знаково да се регистрира за
Коментари Харесай

БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна

" Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " избра знаково да се записва за изборите през днешния ден, в Деня на независимостта, 22 септември, във Варна. Левицата в Морската столица първа от необятната лява коалиция подаде документи за това.  " Разделението е зад тила ни и гледаме напред. Обединени можем доста повече “, безапелационен беше лидерът на листата и ръководител на парламентарната група на БСП Борислав Гуцанов, съобщи Варна 24.

И добави, че това, че лявото у нас от 1 милион гласоподаватели се е свило до 150 000 гласа на последните избори, е голям проблем освен за левицата, само че и за страната ни. Затова " Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ е решена да се бори за всеки глас и да се обърне към всеки ляво мислещ човек в България.

Гуцанов напомни, че до дни ще бъде показана цялостната програма  " За ускорено развиване на България “ със 100 незабавни ограничения, които ще укрепят стопанската система и енергетиката, ще предложат решения в образованието и опазването на здравето и ще защитят приходите на хората.

Освен парламентарните избори, Българска социалистическа партия ще взе участие със свои претенденти и на частичните за районни кметове във Варна. В регион “Приморски " претендент е общинският консултант и зам.-председател на БСП-Варна Зорница Василева, а в регион “Одесос " - Иван Великов.

Местният избор е седмица по-рано, на 20 октомври.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР