БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА дава 100 решения за бъдещето на

...
БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА дава 100 решения за бъдещето на
Коментари Харесай

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА с програма за развитие от 100 точки и ясна заявка: Време е за решения!

Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА дава 100 решения за бъдещето на България. Коалицията показа Програмата си за ускорено развиване на България, която беше направена от 10 работни групи с специалисти - представители на всички партии в обединението. Те обгръщат всички съществени секторни политики с акцент върху обществената политика, опазване на здравето, стопанска система, енергетика, обучение, отбрана на потребителите, юношески политики, вътрешна сигурност, правораздаване, външна политика.

Не инцидентно мотото на Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА за идните парламентарни избори е " Време в за решения ". Амбицията на обединението е да даде решенията на провокациите във значимите сфери за България, както и да обезпечи правдивост и досегаемост във всяка сфера за българските жители.

„ Докато другите основават проблеми, до момента в който другите разясняват проблемите, ние излизаме с решения. Защото е пристигнало време за решения. Време, в което хората, които желаят друга България, би трябвало да се обединят и да си обещаем, че България ще бъде същински правова, същински демократична и същински обществена - такава, каквато е по Конституция. " Това съобщи зам.- ръководителят на Българска социалистическа партия и евродепутат Кристиан Вигенин. В продължение на два месеца, той и десетки специалисти от всички партии в обединението създадоха документа, който съдържа 100 решения за разрешаване на проблемите във всички браншове на публичния живот.

" Реализира се една моя фантазия, една наша фантазия - лявото е единно, обединено ", съобщи изпълняващият функционалностите ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. Той добави, че обединяването е свършило сложна и дълга работа по правенето на програмата си: " Политическата рецесия я ражда невъзможността на партиите да оферират верните решения ". По думите на Зафиров лявото обединяване прави тъкмо това, а 100-те точки, показани през днешния ден, могат да се трансфорат в управническа стратегия.

Промяна в образованието, която да извади децата от ситуацията им са декламатори - това е приоритет за левицата в образованието, описа Петя Цанкова, лидер на листата в Пазарджик.

" Ние ще работим държавния бюджет да отдели средства за предварителна защита. В България не се отпускат средства за предварителна защита. ", съобщи доктор Лидия Чорбанова, лидер на листата в Смолян.

На нуждата от обезпечаване на нисколихвени заеми за млади фамилии, подчертава Габриел Вълков, ръководител на МО в Българска социалистическа партия и лидер на листата в 23 МИР София: " На нас като лява партия главната ни задача е да дадем еднакъв старт на всеки младеж ", добави той. Вторият в листата за 23 МИР Георги Ангелов се спря на целите на алените в обществената политика. Сред главните акценти на Българска социалистическа партия - Обединена левица в този бранш в повишение на приходите на най-уязвимите, както и повишаване на компенсациите за безработица.

Евродепутатът Цветелина Пенкова настоя за гарантиране на енергийната сигурност на страната, която е детайл от националната сигурност. Осигуряване на нужните фрагменти за енергетиката, разширение на газопреносната мрежа, възстановяване на електропреносната мрежа - това са главните акценти.

Въглищните райони да бъдат райони освободени от налог като обща европейска политика. Това предложение показа Драгомир Стойнев, заместник-председател на Народното събрание и лидер на две листи - в Стара Загора и Разград. Най-накрая би трябвало да има ред, а не деяние на парче, които ни водят до загуби. Само лявото може да предложи това, добави той.

Проблемите с водоснабдяването засегна Манол Генов, който описа за визията на левицата за локалното самоуправление. " Държавата продължава да бъде мащеха на доведеното дете - ВиК бранша ", сподели той и подчертава на нуждата от съществени вложения, които да спрат големите загуби по водопреносната мрежа.

Защитата на потребителите е дългогодишна борба на левицата. Законодателен пакет от 7 закона, които да защитят потребителите и да слагат нужната рамка пред монополите - това е част от програмата на Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА.

Туризмът, в случай че се прави вярно, може да изхранва половин България, сподели Пламена Заячка.

Подпомагане на фамилните ферми посредством стратегия за фамилни стопанства, както и създаване на специфични борси, където да продават стоката - задачата е да се помогне на дребни стопанства, които отглеждат обичайни култури. Върху тази мярка се спря Красимир Йорданов, лидер в Ямбол.

Нов закон за Министерство на вътрешните работа, който да усъвършенства разпределението на патрулите в дребните обитаеми места и деполитизиране на Министерство на вътрешните работи за това ще работи Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА. " Трябва да се криминализира притежанието и разпространяването на божествен газ ", добави Иван Иванов, лидер на листата в Русе.

Ревизия на измененията в Конституцията - това е една част от ограниченията, които планува Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА. " Когато приказваме за правосъдна промяна, в действителност би трябвало да приказваме за правосъдна промяна, тъй като проблемите са на доста места, освен в съда ", сподели доцент Наталия Киселова, която е гражданска квота в 23 МИР София.

Мир, дипломация и отстояване на българските ползи и еднаквост, това а вижданията на Българска социалистическа партия - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА. Еньо Савов се спря на нуждата от незабавна деескалация на споровете, отбрана на българските общности по света, както и възстановяване на взаимоотношенията на България с директните й съседи за по-добро развиване на района.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР