БСП нямат истински силен аргумент за внасянето на вота на

...
БСП нямат истински силен аргумент за внасянето на вота на
Коментари Харесай

Сидеров попиля БСП: Нямат силен аргумент за вота на недоверие! Просто напомнят за себе си

Българска социалистическа партия нямат същински мощен мотив за внасянето на вота на съмнение, просто напомнят за себе си. Това сподели в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров във връзка импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ на тематика сигурност.

Сензационна версия: Йончева става вътрешен министър, в случай че вотът на съмнение на Българска социалистическа партия против " Борисов 3 " мине (СНИМКИ)


„ Статистическите данни не са в интерес на Българска социалистическа партия. Данните за престъпност са повече в интерес на настоящето ръководство, в сравнение с при тяхното “, съобщи той, представен от Фокус.

Идат инфарктни часове за политическото бъдеще на България и кабинета „ Борисов 3”

„ Министерство на вътрешните работи се нуждае от промени, от промени на самия метод на работата на тази съществена за сигурността институция “, уточни Волен Сидеров.

„ С вицепремиера Каракачанов говорихме тези дни, че е допустимо безусловно във всички обитаеми места, застрашени от битова престъпност, да има сензитивно полицейско наличие “, сподели още ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “.
Антон Кутев показа огромна фамилна драма, обвързвана с 25 бона

„ Нямаме съмнения по какъв начин ще гласуваме за вота на съмнение. Трябва да се отхвърли. Нямаме изгода от промени и рухване на държавното управление. Нагласите на хората не са за радикална смяна. В звук на публичните настройки считаме да гласуваме по този начин, че вотът да не мине “, съобщи Волен Сидеров.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР