БСП няма нужда от спасител, а от ръководител. В момента

...
БСП няма нужда от спасител, а от ръководител. В момента
Коментари Харесай

Красимир Янков: БСП няма нужда от спасител, а от ръководител

БСП няма потребност от избавител, а от началник. В момента имаме потребност да дадем вероятност с оглед идните локални избори. Това съобщи социалистът Красимир Янков пред Българска национална телевизия.

Попитан дали е претендент на вътрешната съпротива, Янков сподели, че не приема този термин. " В Българска социалистическа партия има хора, които показват своето противоречие, само че традицията за изложение на мнение не би трябвало да се подценява в партията. Преди две седмици Корнелия Нинова подаде оставка и това провокира делегатите да търсят алтернативата за ръководител на Националния съвет ", добави Янков.

Той сподели, че " сега е значимо да се създадат взаимни отстъпки в Българска социалистическа партия и никакви взаимни отстъпки на открито в Българска социалистическа партия ". " Важно е да се чуват инакомислещите, партията би трябвало да съставлява ползите на хората. Не би трябвало да има никаква опция за задкулисие, да бъдат зазидани странични и задни входове на Българска социалистическа партия ", предложи Янков.

На въпрос дали настоящето управление е предписание сходни реверанси към задкулисието, Янков сподели, че подозрение за нерегламентирани диалози постоянно има и уточни като образец едноличното взимане на решения.
" Когато се разискват тези решения в необятен състав се изключва опцията за сходни подозрения ", предложи Янков.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР