"БСП няма нужда от спасител а от ръководител. В момента

...
"БСП няма нужда от спасител а от ръководител. В момента
Коментари Харесай

Красимир Янков: БСП няма нужда от спасител, а от ръководител

"БСП няма потребност от избавител а от началник. В момента имаме потребност да дадем вероятност с оглед идните локални избори ". Това съобщи Красимир Янков в "Още от деня " по Българска национална телевизия.

На въпрос дали е претендент на вътрешната съпротива Янков сподели, че не приема този термин. "В Българска социалистическа партия има хора, които показват своето противоречие, само че традицията да изложение на мнение не би трябвало да се подценяват. Преди две седмици Корнелия Нинова подаде оставка и това провокира делегатите да търсят алтернативата за ръководител на Националния съвет ", добави Янков.

Той сподели, че е значимо да се създадат взаимни отстъпки в Българска социалистическа партия и никакви взаимни отстъпки на открито в Българска социалистическа партия. "Важно е да се чуват инакомислещите, партията би трябвало да съставлява ползите на хората. Не би трябвало да има никаква опция за задкулисие, да бъдат зазидани странични и задни входове на Българска социалистическа партия ", предложи Янков.

На въпрос дали настоящето управление е предписание сходни реверанси към задкулисието Янков сподели, че подозрение постоянно има за нерегламентирани диалози като едноличното взимане на решенията. Когато се разискват тези решения в необятен състав се изключва опцията за сходни подозрения.

Той разкритикува Корнелия Нинова, която свърза вътрешната съпротива с ГЕРБ. Янков уточни като мотив и неналичието на съвещание на Националния съвет във връзка с национални политики или съответни браншове.

Красимир Янков прикани членовете на Българска социалистическа партия да се спре с персоналните квалификации. "Нека разсъдъкът да провокира положителното решение ", прикани той. Кандидатът за правоприемник на Нинова отхвърли, че е допустимо Българска социалистическа партия да се разцепи, като напомни ориста на АБВ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР