БСП няма да участва в консултациите на ГЕРБ за конституционни

...
БСП няма да участва в консултациите на ГЕРБ за конституционни
Коментари Харесай

БСП няма да участва в консултациите на ГЕРБ за нова Конституция

БСП няма да взе участие в консултациите на ГЕРБ за конституционни промени. Това заяви на изключителна конференция Янаки Стоилов, представен от БГНЕС.
Призоваваме жителите и нашите симпатизанти намерено да показват своето неодобрение, в това число в мирни митинги, и да не вземат участие в избори за. А парламентарните и извънпарламентарните партии да не вземат участие в зле скалъпената конституционна самодейност, сподели още Стоилов.
 Доц. Славов: Предложенията на ГЕРБ в частта за прокуратурата са по-лоши от настоящия модел Доц. Славов: Предложенията на ГЕРБ в частта за прокуратурата са по-лоши от настоящия модел
„ Съчетанието на отпадане на Велико Народно заседание с понижаване на броя на депутатите, значи олигархичните клики да имат почт...
Националният съвет на партията и парламентарната група на Българска социалистическа партия в Народното събрание ще одобряват и политическа позиция по въпроса, добави социалистът.
На въпрос по какъв начин разчита новите оферти, които са противоречиви за това дали би трябвало да отпадне Великото национално заседание, Стоилов добави, че от левицата не поддържат това предложение. „ Може да се обмислят способи да има взаимна работа на Народното с Великото национално заседание. Борисов си е избрал несполучлива за него роля на новоучредител на българската страна. Това не му отива “, добави Стоилов.
В парламент от 120 души, в който се съберат 80 гласа болшинство, всеки ще може да си прави Конституция, това е неуместно, сподели още Янаки Стоилов.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР