БСП няма да се върне в парламента за гласуването на

...
БСП няма да се върне в парламента за гласуването на
Коментари Харесай

БСП няма да се върне в НС за гласуване на рокади в кабинета


Българска социалистическа партия няма да се върне в Народното събрание за гласуването на рокади в кабинета. Това съобщи Корнелия Нинова. Скандалът с евтините жилища на властта тя дефинира като разследване от модела на ръководство и признатите многочислени лобистки закони в интерес на избрани хора и олигарси.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни данни на левицата, съгласно които кабинетът "Борисов 2 " е одобрил 26 лобистки закона и разгласи, че до дни ще изнесе информация и за лобисткото законодателство на актуалното държавно управление. Корнелия Нинова назова това модел на ръководство, обвързван и с политически рекет.

„ Главата на този модел, мозъкът на този модел е Бойко Борисов. Докато той ръководи страната, няма по какъв начин нещо да се промени. Борисов споделя,че е основал партията си, с цел да се бори с корупцията. След 10 години ръководство, корупцията пребори партията. Единственият естествен и либерален излаз от тази обстановка са предварителните избори. “, съобщи Корнелия Нинова.

Дори Цветанов да си отиде, ще пристигна различен Цветанов, и нищо няма да се промени, разяснява още Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР