БСП няма да подкрепят за провеждането на Велико Народно събрание

...
БСП няма да подкрепят за провеждането на Велико Народно събрание
Коментари Харесай

БСП отхвърли поканата на ГЕРБ за нова Конституция

Българска социалистическа партия няма да поддържат за провеждането на Велико Народно заседание и промени в Конституцията. Отхвърляме поканата за съвещания по показания текст за " нова Конституция ". Новината заяви проф. Янаки Стоилов на брифинг в централата на Българска социалистическа партия.

" Червените " упорстват всички институции да се придържат към своите пълномощия за отбрана на градския мир, както и за свободни и почтени избори. Българска социалистическа партия прикани хората намерено да показват своето неодобрение в кротичък митинг, което да направи невъзможни смяната на законодателството в Конституцията и провеждането на Велико народно събрание.
 Крум Зарков: Проектът на ГЕРБ е безотговорна импровизация
Крум Зарков: Проектът на ГЕРБ е безотговорна импровизация

Разговор за Основния закон може да има след оставка

Повече от 40 дни не престават митингите против олигархичната власт на корумпираното ръководство на България, подсети проф. Стоилов и уточни, че Българска социалистическа партия поддържа настояванията на протестиращите - оставка на правителтвото и на основния прокурор Иван Гешев.

Председателят на ГЕРБ подлага на карта конституцията на България. Тяхното предложение цели да с които ръководството не се оправя, разяснява проф. Янаки Стоилов.

Той посочи, че Българска социалистическа партия е партията, която е изиграла решаваща роля за настоящата Конституция. Социалистите застават в отбрана на сегашната Конституция. Проблемът не е в наличието на Конституцията, а в нейното осъществяване. Управляващите работят на правилото " като не изпълняваме Конституцията, да променим нейното осъществяване ", безапелационен бе той.

Проф. Янаки Стоилов уточни, че нужните промени в правосъдната власт не могат да бъдат оправдание в подхванатия от ръководещите ход.
 Удовлетворяваме протестиращите, уверен Томислав Дончев
Удовлетворяваме протестиращите, уверен Томислав Дончев

Трябва да има оставка на настоящето държавно управление в случай че няма Велико Народно събрание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР