БСП няма да подкрепи бюджета за догодина, заяви в предаването

...
БСП няма да подкрепи бюджета за догодина, заяви в предаването
Коментари Харесай

Крум Зарков от БСП: Бюджет 2019 печели време за управляващото мнозинство

БСП няма да поддържа бюджета за следващата година, съобщи в предаването „ Тази сутрин” по bTV депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

„ В него липсват промени, дават се пари „ на калпак” и се сипват пари в продънени каци. Бюджетът има единствено една цел и тя е да купи политическо време за ръководещото мнозинство”, уточни той.
Девети ден продължава митингът на майките с искане за оставка на Валери Симеонов Ще трансформират ли новите закони живота на хората с увреждания към по-добро? Отговор през погледа на Кристина Александрова - оперна певица и музикален възпитател, незряща от дете
Зарков не схваща рецензиите, че Българска социалистическа партия „ яхва” митинга на майките на деца с увреждания. „ Това, че ние намираме тези претенции за законни, напълно не значи, че яхаме каквото и да е”, безапелационен беше той.

По думите му всяка политическа мощ би трябвало да вземе ясно отношение по тематиката и да разгласи дали поддържа настояванията на протестиращите майки.
Българска социалистическа партия отхвърлят да се записват за кворум в Народно събрание до оставката на Валери Симеонов Движение за права и свободи желаеха оставката на вицепремиера Валери Симеонов и поради протичащото се в Агенцията за българите в чужбина
Парламентарната група на Българска социалистическа партия реши да не се записва на пленарните съвещания, до момента в който вицепремиерът Валери Симеонов не подаде оставка. „ Когато ръководещото болшинство обезпечи кворум, ние ще влезем и ще работим по законите и по всичко в дневния ред”, посочи Зарков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР