БСП няма да подкрепи бюджета, тъй като е антисоциален. Това

...
БСП няма да подкрепи бюджета, тъй като е антисоциален. Това
Коментари Харесай

Нинова: БСП няма да подкрепи бюджета, защото е антисоциален

Българска социалистическа партия няма да поддържа бюджета, защото е противообществен. Това съобщи в Русе водачът на партията Корнелия Нинова.

Затова социалистите ще предложат собствен различен бюджет. От Българска социалистическа партия чакат сред първо и второ четене, бюджетът да бъде съществено поправен, защото имало съществено разделяне в ръководещото болшинство. По думите ѝ, не могли да се схванат по какъв начин да разпределят 1,2 милиарда лв. от енергетиката.

Корнелия Нинова е безапелационна, че от Българска социалистическа партия няма да поддържат плана за бюджет, защото не отговарял на упованията за икономическо развиване и за отплата на приходите. Едно от предложенията им е обвързвано с размера на МРЗ, като от Българска социалистическа партия упорстват да стане 50% от междинната за страната със задна дата от първи юли, а не от следващата година. Според Нинова доста притеснително било положението на общините и развиването на плановете, заложени в бюджета.

Лидерът на Българска социалистическа партия се срещна с локалните структури на партията в Русе за готовността им за изборите наесен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР