БСП няма да могат да се справят със задачата, поставена

...
БСП няма да могат да се справят със задачата, поставена
Коментари Харесай

Костадинов: БСП ще върне мандата, без да успее да състави правителство

Българска социалистическа партия няма да могат да се оправят със задачата , сложена от президента, да сформират държавно управление и ще върнат мандата най-късно идния понеделник. Това разяснява за " Твоят ден " по водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов .

По думите му 4-те партии, които желаят още веднъж да създадат кабинет, имат съществени вътрешни неточности и проблеми. " Към сегашния миг обстановката е такава, че даже да се сътвори болшинство, то ще е неустойчиво и бързо ще се разпадне , проблемите са личностни ", счита той. И добавя, че не има вяра на социологическите изследвания, защото резултатите им се разминават с даже 30%.

" Разполагаме с изследвания на студенти-доброволци. Данните им обаче нормално са разнообразни от тези на изборите. Ние желаеме независимо ръководство. Намираме се в тежка политическа рецесия, която заплашва съществуването ѝ, страната се разпада по шевовете. Най-доброто решение са нови избори и нов кабинет, който да е законен. Не може хоризонтът им на ръководство да е единствено 6 месеца. Нашите гласоподаватели не желаят да влизаме в коалиция ", изясни Костадинов.

Относно напусналата Елена Гунчева той съобщи, че не си спомня коя е била тя и че с измислени чатове не може да ерозира доверието във " Възраждане " .

" Когато човек получи спомагателен тласък, внезапно си сменя позицията. Управляващите имаха интерес тя да не гласоподава против вота на съмнение ", показа водачът на " Възраждане ". За него само поправката на изборния кодекс е належаща преди предварителен избор, а когато има разминаване в данните от машинния и хартиения избор, да се зачита хартиеният.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР