БСП няма да изпрати представител на партията в делегацията, която

...
БСП няма да изпрати представител на партията в делегацията, която
Коментари Харесай

БСП няма да праща свой човек в делегацията на премиера за Киев |

БСП няма да изпрати представител на партията в делегацията, която министър председателят Кирил Петков ще води на следващия ден в Киев. 

Това реши Изпълнителното бюро на партията, оповестиха от Българска социалистическа партия.  

Ръководството на Българска социалистическа партия се сплотява към позицията, че е налице задоволително информация за обстановката в Украйна и последствията от войната.

Българска социалистическа партия още един път декларира поддръжката си за изпращане на помощ на Украйна – филантропична, защитни средства, храни, лекарства и медицински материали, за възобновяване на гражданската инфраструктура и други, без военна помощ като муниции и смъртоносни оръжия.

Очакваме решението за цялостната поддръжка за Украйна да бъде взето в София, след съвещания сред съдружните сътрудници, като с това тематиката бъде затворена и държавното управление се концентрира върху превъзмогването на други проблеми с предпочитано значение като инфлацията, приходите, икономическия напредък, обществената политика, декларират още от ИБ на Българска социалистическа партия. 

По-рано през днешния ден зам.-председателят на ПГ на " Продължаваме промяната " Калоян Икономов, че той ще е представителят на Политическа партия, който на следващия ден ще отпътува за Киев. Той посочи, че българската делегация е поканена от президента Володимир Зеленски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР