БСП никога няма да управлява, е мнението на лидера на

...
БСП никога няма да управлява, е мнението на лидера на
Коментари Харесай

Според Цветанов БСП никога няма да управлява

БСП в никакъв случай няма да ръководи, е мнението на водача на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Това е партия, взела участие в разграбването на България и в никакъв случай няма да ръководи ", съобщи Цветанов пред Би Ти ви.

Той сподели, че би трябвало да спрат спекулациите, че ГЕРБ може да ръководи с Българска социалистическа партия. Обясни ултиматума на левицата за оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев с премиерските упоритости на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Според Цветанов след успеха на президентските избори Нинова се видяла като министър председател и тази огромна страст към момента не може да прегори в нея.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ изясни, че концепцията за унищожаване на отминалостта за приватизационните покупко-продажби е " не поради Нинова ", за която се знае, че е купувала акции в раздържавявани предприятия, а " поради истината и справедливостта ". Цветанов разви тезата, че приватизатори са били сътрудници на някогашната Държавна сигурност. Десницата пък не съумяла да извърши уговорката към обществото си при започване на демократичния развой и не разкрила досиетата и по този начин отминалостта изтекла.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР