БСП не заслужава такова отношение и поведение. Това заяви пред

...
БСП не заслужава такова отношение и поведение. Това заяви пред
Коментари Харесай

Иван Таков: Няма невинни за състоянието на БСП

Българска социалистическа партия не заслужава такова отношение и държание. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на БСП-София Иван Таков. Една дребна група хора, които имат междуличностни връзки, унищожават партията като цяло, по мнението му.

той настоял за примирение. Винаги е подобаващ миг за подаване на оставка, счита Таков. Според него левицата трябвало да има обща цел. 10 от членуват в София. Ако казусът бил посоката и програмата на партията, нямало да има такива изстъпления, съгласно Таков.

Споровете на идейна основа в левицата били сменени с междуличностни разногласия. Това е път за на никое място, съгласно него. Изключването на членове на партията задълбочава проблемите. Няма почтени за положението на партията, безапелационен бе водачът на БСП- София. Различното мнение в партията не би трябвало да се глоби с изключване. Ще унищожим 130- годишна партия, обезпокоен в той.

Има връщане обратно, само че би трябвало примирение и разсъдък, уверен е Таков. Той желае обединяване на левите сили, само че в случай че по този начин продължава обстановката в Българска социалистическа партия има заплаха алената партия да остане самотна.
 Нинова приказва за Путин и АЕЦ, заглушават я крясъци
Нинова приказва за Путин и АЕЦ, заглушават я крясъци " Оставка "

Лидерът на левицата желае интензивност в полемиката и да се приказва всъщност за пътя на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР