БСП не загуби изборите, коментира в студиото на Лице в

...
БСП не загуби изборите, коментира в студиото на Лице в
Коментари Харесай

Румен Овчаров: БСП не загуби изборите, напротив ГЕРБ много се страхуваше и взе мерки

БСП не загуби изборите, разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ резултатът от последните избори в България Румен Овчаров от Българска социалистическа партия.

Гледах определените кметове по регионални градове. Разочарован съм единствено от броя на гласовете за листите за съветници, само че там поддръжката също е по-голяма. Тези 466 хил недействителни бюлетини не са единствено гласове на ГЕРБ, те са и на Българска социалистическа партия. Като добавите 130 - 150 хил към 430-те, виждате че резултатът по никакъв начин не е неприятен. Важно е какво се случи. ГЕРБ си изигра играта. Те се опасяваха от тези избори. Лишиха опозицията от дотация. Взеха всички ограничения, с цел да нямат загуба.

С един лев дотация Българска социалистическа партия няма по какъв начин да направи избори. Този удар засегна Българска социалистическа партия, не ГЕРБ, не другите. 

Второ - имаше пълна моболизация на корпоративния избор, не ромския даже. Държавната администрация и общинската - хората, които се опасяваха да не изгубят работата си.

Купеният избор също: 5000 гласа е разликата в ромските секции в София, това реши въпроса в " Красна поляна " и " Искър " - без този избор Българска социалистическа партия печелеше. Българска социалистическа партия направи крачка. И тази крачка е в вярната посока.

Корнелия Нинова от дълго време съм я подлагал на критика, че не е най-умната, не може да отваря борби на всички места и би трябвало да търси другари, а не врагове.

Българска социалистическа партия за пръв път прикани да се гласоподава за десни претенденти. Защо да не може?! По целия свят е по този начин.

За Мая Манолова беше верен ход, тя щеше да завоюва изборите. ", заключи гостът в студиото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР