БСП не трябва да участва в консултации или да поема

...
БСП не трябва да участва в консултации или да поема
Коментари Харесай

Каква ще е позицията на БСП за напрежението в държавата?

„ Българска социалистическа партия не би трябвало да взе участие в съвещания или да поема отговорност да прави съдружно държавно управление в границите на този парламент ”. Това съобщи в предаването, депутатът от левицата Красимир Янков.

По думите му Българска социалистическа партия може доста бързо да се трансформира в опция на ГЕРБ след освобождението на Корнелия Нинова от лидерския пост. „ Тя не разбра по какъв начин може да стане водач. Лидер не се става посредством Фейсбук, а когато те признаят за подобен членовете на управлението ”, разяснява Янков.

Той изясни, че са призовали симпатизантите им да поддържат митингите.

Според него повода за раздорите в партията е точно Нинова. Депутатът е безапелационен, че няма по какъв начин партията да има позиция против разделянето на управляващите или работата на институциите. „ Нашето обвиняване към това ръководство е, че то деградира в работата на институциите. Стигнахме до такава степен, че улицата да диктува по какъв начин да работят институциите. Ние желаеме промяна на системата и ръководството ”, сподели още Янков.

По думите му прокуратурата би трябвало да работи безшумно и да регистрира резултати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР