БСП не се отказва от втория вот на недоверие срещу

...
БСП не се отказва от втория вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

Свиленски: Не, БСП не се отказва от втория вот на недоверие, теми - бол

БСП не се отхвърля от втория избор на съмнение против държавното управление. Колкото министерства има, толкоз и тематики за избор на съмнение има. Това мнение изрази пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия за България Георги Свиленски пред Българска национална телевизия. 

Той чака вотът на съмнение да получи поддръжка на останалите парламентарно показани партии. „ Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов да поддържа вота на съмнение, като толкоз му е неприятно държавното управление, само че неприятно извън пред медиите, а като влезе вътре в пленарна зала всички гласоподават „ За “ кабинета “, подкани Свиленски Борисов да поддържа вота на съмнение.

Българска социалистическа партия ще продължи да желае оставката и на военния министър проф. Тодор Тагарев. По думите му има класическа коалиция във властта – ГЕРБ/СДС, ПП/ДБ и Движение за права и свободи. Дали ще има разтърсване и отблясъци изборният резултат от локалните избори – би трябвало да има, чака Свиленски. Българска социалистическа партия са срещу, не са спали и не са проспали гласуването в пленарна зала на Партийния дом 20-те % транспорт на съветски газ от Сърбия и Унгария.

Свиленски да вземем за пример не е чул президентът Румен Радев да опонира на държавното управление за F-16, за разлика от енергетика. Има тематики, които президентът заобикаля, разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР