БСП не приеха условията ни, затова не приехме да влезем

...
БСП не приеха условията ни, затова не приехме да влезем
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Не взимайте шефа на ДАНС от селския мегдан

БСП не одобриха изискванията ни, по тази причина не приехме да влезем в коалиция с тях. Това сподели в предаването Лице в Лице по БТВ ръководителят на " Движение 21 " Татяна Дончева. В последна сметка на идните парламентарни избори на 11 юли " Движение 21 " още веднъж ще е част от обединението " Изправи се! Мутри вън! ".

И баничка да си купувате на магазина, като не ви изнася цената, не си купувате, добави тя.

По мотив рецензиите на юрист Николай Хаджигенов към нея Дончева: " Отдавна съм в политиката. Мисля, че Николай Хаджигенов има време по кое време да направи кариера и по кое време да се срине ".

Тя разясни, че ще води листите на обединението във Варна и Русе.

Трябва да създадем всичко допустимо да надхвърлим резултата от предходните избори. Мисля, че това е изцяло допустимо, съобщи Дончева.

Коалицията " Изправи се.бг " ще съдържа наставката " Мутри вън! " за финален път. В съдружното ни съглашение е записано, че на идващите избори наставката към този момент няма да я има. Коалицията ще се съставлява единствено от Мая Манолова, а не от нея и Николай Хаджигенов, както на предходните избори, посочи водачът на " Движение 21 ".

Нашето обрано и почтено държание ще разреши на обединението да увеличи резултата си и да покаже, че макар опитите да бъде разтърсена, е останала постоянна. В обединението са съществени хора, с знания и качества, участници в политическия живот, които би трябвало да са ефикасни, да са в положение да отделят целите на страната, и да ги пазят по заслужен метод, уточни Татяна Дончева.

Тя разяснява и освобождението на ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев, което беше оповестено след днешното съвещание на служебното държавно управление.

Само събитието, че на един началник на ДАНС може да му пристигна мислено да си вземе пет месеца отпуск, е задоволително да бъде неотложно освободен. Това значи, че този човек, няма концепция, че би трябвало пази националната сигурност непрекъснато. Ако е излязъл в отпуск, тъй като някой му е заповядал, още по-зле, значи това е някакъв льольо, който е изложил на риск всички нас.

Днес той е споделил, че си потегля с високо вдигната глава. Очевидно този човек пълзи години наред за това място. Това са смешни хора, какво са правили те там? Вие смятате ли, че този човек в миналото е бил глава на ДАНС? По-скоро някои други са били, като да вземем за пример представителите на кръга " Монтерей " Но да се твърди, че този човек е бил шеф на ДАНС, е смешно, съобщи Дончева.

Тя сподели, че в България е цялостно с съветски шпиони, само че дефинира свадите с съветски шпиони в последните години като смешни. ГЕРБ от самото начало защитаваше съветските ползи, помагаше да се построява " Турски поток ". Вашингтон недвусмислено им сподели и преди изборите, и след изборите, че са завършени политически. И Великите сили ненавиждат да бъдат лъгани - в продължение на години, дълго и безочливо. Тъй като Борисов се беше схванал с администрацията на Тръмп му се искаше Тръмп да бъде избран отново, само че не стана. В новата администрация на Съединени американски щати има доста експерти, означи водачът на " Движение 21 ".

Битката с ГЕРБ и техните останки ще продължава доста дълго. Те са вкопани в службите за сигурност и във финансовите институции. Те ще водят тази борба по всевъзможен начин, сподели още Татяна Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР