БСП не откликне на поканата на ГЕРБ-СДС за разговори за

...
БСП не откликне на поканата на ГЕРБ-СДС за разговори за
Коментари Харесай

БСП не откликне на поканата на ГЕРБ-СДС за разговори

БСП не откликне на поканата на ГЕРБ-СДС за диалози за сформиране на държавно управление с първия мандат.

Към момента публично са удостоверили, че ще участват само от Има Такъв Народ.

От партия " Величие " все още не са дали финален отговор, само че през вчерашния ден водачът ѝ Николай Марков разяснява пред БНР, че би разговарял само с Бойко Борисов, а не с преговорния екип.

т

Вчера ГЕРБ-СДС бяха изпратили предложения за срещи с Движение за права и свободи, ПП-ДБ и " Възраждане ". На поканата се отзоваха само от Движение за права и свободи. Те обаче не разясниха резултата от договарянията. От ГЕРБ-СДС обявиха, че е открито подобие по цели с Движението за права и свободи.

Днес от " Възраждане " разясниха, че застават изрично като съпротива на " следващото евроатлантическо държавно управление ".

" В момента сме в обстановка, в която ще имаме следващото евроатлантическо държавно управление, поради това че ще се прокарат политики, които не са в дневния ред на българския народ, ние няма по какъв начин да го подкрепим и заставаме изрично като съпротива. Ние отказахме поканата на Движение за права и свободи и ГЕРБ да отидем на диалози с тях по простата причина, че нашите цели, целите на българския народ, целите, поради които ние сме изпратени в Народното събрание, те даже не желаят да ги преглеждат. Казват, че имат общностни ползи и техните сътрудници - в кавички казано, няма да им разрешат да приложат ", съобщи Цончо Ганев, зам.-председател на Политическа партия " Възраждане ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР