БСП не е водила преговори за министерски постове – така

...
БСП не е водила преговори за министерски постове – така
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП не е водила преговори за министерски постове

БСП не е водила договаряния за министерски постове – по този начин Георги Свиленски отговори в коридорите на Народното събрание на Деница Сачева от ГЕРБ-СДС, съгласно чиито изказвания Свиленски е бил едно от обсъжданите имена за министри в кабинет с първия мандат.

Малко по-рано днес в утринния блок на БТВ някогашната обществена министърка уточни, че диалозите с Българска социалистическа партия били в напреднала фаза в границите на първия мандат, а Свиленски бил обсъждан за районен министър.

Призовавам господин Борисов (Бойко Борисов – бел.ред.) да спре да лъже, приканвам да не кара и неговите народни представители да вършат същото по медиите. Интригите, който се пробва да вкарва Борисов са само и единствено с цел да отклони вниманието от претенции му имунитет и от безпринципната коалиция, която сформираха с ПП-ДБ, уточни още зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия в никакъв случай и на никое място не е представяла кандидатури и апелирам този, който е занесъл моята кандидатура в ГЕРБ, да ме предложения и да застанем дружно пред медиите, сподели още той.

Левицата ще гласоподава „ за “ свалянето на имунитета на „ който и да било депутат “, уточни още Свиленски в отговор на журналистически въпроси за това какво ще е държанието на Българска социалистическа партия, в случай че желаните имунитети не бъдат дадени непринудено.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР