БСП не е в перфектна кондиция предвид предстоящите парламентарни избори.

...
БСП не е в перфектна кондиция предвид предстоящите парламентарни избори.
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: БСП не е в перфектна кондиция предвид предстоящите парламентарни избори

БСП не е в съвършена кондиция поради идните парламентарни избори. Това съобщи в „ Лице в лице “ по БТВ някогашният вицепремиер и районен министър, а в този момент – член на управлението на алената партия.
По думите му обаче е обикновено да има вътрешни несъгласия в партията преди да се изяснят детайлите по отношение на листите и програмата на левицата. Той добави, че му е мъчно да реши дали „ чистката “ в Българска социалистическа партия е акт на реваншизъм.
 Костадин Паскалев: Конфликтите в Българска социалистическа партия получават извратена форма Костадин Паскалев: Конфликтите в Българска социалистическа партия получават извратена форма
Конфликти в Българска социалистическа партия постоянно е имало, само че към този момент получават извратена форма. Това води до отбиване на естествените жители от изборния развой....
„ Ако един началник е мощен, той е в положение да каже на един или различен представител на неговата партия, че той не желае да бъде в неговия екип или надлежно претендент за народен представител. Дали Българска социалистическа партия е в кондиция ще разберем напълно скоро на изборите. Важно е обаче какви послания ще насочи Българска социалистическа партия към българския народ “, изясни Паскалев.
Според него България върви към властнически жанр на ръководство. Като симптом той уточни, че изпълнителната власт господства над законодателната и въздейства на правосъдната власт. Той добави, че различен симптом е когато ръководещата партия се пробва да наложи тезите си посредством агитация и даде образец, че министър председателят Бойко Борисов отхвърля да взе участие в диспути. „ Ако питате финансовия министър, има ли критерии по какъв начин се разпределят финансовите запаси, които стигат до общините в България и до съответните браншове, той няма да ви отговори утвърдително. Защото обществените запаси се разпределят от джипката на Бойко Борисов “, разяснява политикът и добави, че зад строителството на автомагистралите у нас се ширят редица корупционни схеми.
На въпрос дали друга партия би се коалирала с Българска социалистическа партия, когато социалистите са разединени, Паскалев отговори, че той самият има забележки по отношение на държанието на водача Корнелия Нинова, само че е удовлетворен от смяната в левицата. „ Не е потребно Българска социалистическа партия да влиза в ръководство дружно с ГЕРБ, тъй като след толкоз време ръководство е добре ГЕРБ да поседи в съпротива. Полезно е за тях самите. Не може Борисов да се скара с Томислав Дончев и да назначи Марияна Николова като отговаряща за изборите и никой в страната да не знае, че в ГЕРБ има скандал “, сподели Паскалев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР