БСП не е срещу въвеждането на еврото у нас, но

...
БСП не е срещу въвеждането на еврото у нас, но
Коментари Харесай

Нинова: БСП не е срещу еврото, но да видим първо анализите

БСП не е против въвеждането на еврото у нас, само че министрите на левицата не са подкрепили проекта за влизане в еврозоната, тъй като държат първо да видят стопански разбори. Това съобщи вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Знаете нашата позиция. Не сме срещу еврото. Но бихме желали приемането му да стане след доста сериозен изчерпателен разбор върху стопанската система и приходите “, разяснява Нинова.

В четвъртък вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова написа във „ Facebook “, че министрите на Българска социалистическа партия са дали своят вот „ срещу “ приемане на проекта за въвеждане на еврото.

На 30 май министър Нинова ревизира по какъв начин работят неотдавна закупените осем робота за разчистване на язовири и речни корита. Тя се включи в почистването на растителност по язовир „ Големо село “.

Машините се управляват отдалечено и са благосъстоятелност на Държавно дружество за ръководство и стопанисване на язовирите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР