БСП не е снела политическото си доверие от мен. Затова

...
БСП не е снела политическото си доверие от мен. Затова
Коментари Харесай

Лидерът на социалистите във Варна направи Нинова на пух и прах

БСП не е снела политическото си доверие от мен. Затова е и позицията и недоволството на варненските социалисти. Това съобщи пред БТВ ръководителят на БСП-Варна Борислав Гуцанов във връзка изявлението на алената лидерка Корнелия Нинова, че партията е свалила доверието си от управлението на организацията в морската ни столица.

" Отдавна не съм чувал толкоз тежки внушения в ефир. Става въпрос за решение на Изпълнителното бюро без да има нужния кворум и без то да има право да взима такова решение ", разяснява Гуцанов във връзка устното му свален от поста на ръководител на БСП-Варна.

" Как може да желае да се бори с паралелната страна, като тя даже не съблюдава нашия правилник ", възмути се социалистът.

" Беше доста по-важно да се разяснява по какъв начин във Варна направихме резултат от 13 000 хиляди на 19 000 хиляди души, а не да се приказва за тези пет или седем индивида, наречени мъртви души, в листите ", безапелационен е Гуцанов. По думите му Нинова би трябвало да приказва в напълно различен аспект.

" Абсолютно законно съм определен сега като ръководител на градската организация на Българска социалистическа партия. Това го удостовери и заместникът на Нинова - Кирил Добрев. Конференцията през септември единствено може да реши дали да има точка, в която да се преглежда моето премахване ", отсече водачът на БСП-Варна.

" Не може през вчерашния ден Корнелия Нинова да разяснява, че аз и групата съветници от Българска социалистическа партия сме подвластни от ГЕРБ. Бързо се не помни, че преди 9 години в моята къща влязоха въоръжените служители на реда и ме арестуваха пред децата ми. И аз в този момент би трябвало да давам отговор на въпросите, че гласоподавам с тези хора, по този начин ли ", попита в умозаключение Гуцанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР