БСП не е против влизането ни в Еврозоната, но настояваме

...
БСП не е против влизането ни в Еврозоната, но настояваме
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП не е против влизането ни в Еврозоната, но настояваме за дискусия

Българска социалистическа партия не е срещу влизането ни в Еврозоната, само че настояваме за полемика. Трябва да се дебатира по този въпрос за това дали е редно да аплайваме, в случай че нямаме лични планове – планове за задграничните вложения, структурите на вноса и износа, българското произвеждане. Налага се такава полемика. Това показа в предаването „ Още от деня`` по Българска национална телевизия националният представител от Българска социалистическа партия Румен Гечев и добави, че би трябвало да бъдем третирани като сътрудници в Европейски Съюз, а не като потребители втора употреба, написа novini.bg.

Той съобщи още, че партията не разполага с съответна управническа стратегия, само че разполага с визия за това по какъв начин би трябвало да наподобява бъдещето ръководство на страната.

,,Начертали сме съществени цели за реализиране. Трябва да има диференциация на ДДС-то, както и да бъдат нараснали работните заплати. Именно с нарастването на заплатите ще извадим сивия бранш на ярко и по този начин ще се укриват по-малко пари``, сподели Гечев и добави още, че на този стадий няма по какъв начин бъде реализирана бюджетна консолидация, защото не можем да поддържаме невисок бюджетен недостиг.

Относно провалената договорка с ЧЕЗ с " Инерком " Гечев съобщи, че приветства тази вест, тъй като зад договорката имало доста съмнителни сенки.

,,Комисията за защита на конкуренцията си свърши работата. Сега би трябвало да стартират задълбочени прокурорски инспекции към цялата тази история``, приключи депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР