“БСП не е просто една абревиатура. БСП смесва историята с

...
“БСП не е просто една абревиатура. БСП смесва историята с
Коментари Харесай

БСП: Предлагаме освобождаване от данък върху доходите до 26-годишна възраст и по-изгодни ипотечни кредити за млади семейства

“БСП не е просто една абревиатура. Българска социалистическа партия смесва историята с напредъка. Постъпих в партията на 18-годишна възраст, тъй като виждах нередностите и неравенствата към себе си. Защото имам вяра, че Българска социалистическа партия се бори за всички тези, които не могат сами да отстояват правата си, за онеправданите, за трудещите се. Българска социалистическа партия съставлява тези, които вървят всяка заран до вечер на работа, работят по 8, по 9, по 10, по 12 часа и когато се приберат, към момента мислят по какъв начин да платят сметките си. Това мен ме притесняваше и продължава да ме тормози. Затова и постъпих в Българска социалистическа партия - с цел да няма такива хора. " Това съобщи вторият в листата на “БСП за България " в 23 МИР - София Георги Ангелов в предаването “Тази събота " по bТV.

“БСП залага на млади, само че първо изпитани във времето хора в политиката. Аз от 8 години добре познавам Георги Ангелов, знам на какво е кадърен, знам, че той е добър икономист, на него може да се разчита и може да работи добре в Комисията по икономическа политика и туризъм ", сподели лидерът на листата на левицата в 23 МИР - София Христо Проданов.

По думите на Ангелов, рецесиите идват и си отиват, само че това, което не си отива е демографската рецесия. “Затова ние, младите от Българска социалистическа партия, се обръщаме към младите българи. Защото ние би трябвало да запазим тези хора в България ", уточни той.

Младият претендент за депутат цитира данни на Национален статистически институт, съгласно които към 2030 година работната мощ в България ще се стопи с 10%. “А 2030 година е на следващия ден и в случай че не вземем незабавни ограничения да увеличим прираста на популацията, ние сме изчезнали ", акцентира Георги Ангелов и уточни, че по тази причина Българска социалистическа партия предлага отпадане на налога общ приход на лицата до 26-годишна възраст, което ще даде по-голям наличен приход, както и нисколихвени ипотечни заеми и държавна гаранция по тях, което ще понижи голяма част от цената на жилището при придобиването от млади фамилии.

“БСП твърдо ще упорства да се реши проблема с инвитро процедурите в България. Това е напълно работа на страната и е позор за всяка страна, чиято нация изчезва, да оставя популацията да събира капачки, с цел да купува кувьози. Това, което ще създадем ние е страната да заеме тази своя позиция ", добави Христо Проданов.

Според Проданов обществото е подготвяно от служебното държавно управление за стягане на коланите. “БСП е изрично срещу това и твърдо ще се противопоставим в идващото ръководство. България е с максимален дял от хора, които са в риск от беднотия в Европейски Съюз. Пари има, ние оставихме бюджета на милиард и половина лв. остатък през юли месец. Какво се е случило с него през август месец, това би трябвало да го каже служебния министър на финансите, който апропо беше заместник-министър в постоянния кабинет и беше част от подготовката на този бюджет ", сподели още социалистът.

По неговите думи, държавното управление е направило бюджета по този начин, както би трябвало да се направи - без да залага авансово огромни остатъци, които сред Коледа и Нова година да раздава на свои компании. “Защото в последните 12 години по този начин се правеха бюджетите. Ние предпочетохме да ги раздадем на хората ", означи Проданов.

“В тези рецесии, на прага на зимата, на България ѝ е необходим работещ парламент, сигурност и държавно управление, което е обществено отговорно ", сподели в умозаключение Христо Проданов, като категорично акцентира, че това изключва коалиране с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР