БСП не е обсъждало оставка на Янев, не било на

...
БСП не е обсъждало оставка на Янев, не било на
Коментари Харесай

Нинова: Правителството не е взимало решение за снабдяване на Украйна с оръжие

БСП не е обсъждало оставка на Янев, не било на дневен ред
„ Категорично декларирам, че българското държавно управление не е взимало решение за доставяне с оръжие украинската страна. Парламентът взе решение за оказване само на филантропична помощ в Украйна”, това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

На въпрос дали Левицата е обсъждала оставката на министъра на защитата Стефан Янев, която от „ Демократична България “ по-рано обявиха, че желаят тя съобщи, че тематиката не е била обсъждана от Националния съвет на Българска социалистическа партия не е обсъждал този въпрос.

„ Стефан Янев е предложение на „ Продължаваме Промяната “ в съдружното съглашение. Не сме обсъждали нещо, което не е въпрос “, разяснява пред публицистите Нинова.

„ Българска социалистическа партия осъжда ескалацията на спора в Украйна и подхванатата военна атака от съветската армия”, съобщи Нинова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия упорства интернационалната общественост да постави завършек на двойните стандарти в използването на интернационалното право.

Нинова съобщи, че от Българска социалистическа партия упорстват още за неотложно преустановяване на военните дейности от страна на Русия и връщане на двете страни на масата за договаряния, с цел да се избегнат нови жертви.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че партията е срещу въвеждането на стопански наказания на Европейски Съюз към Русия.

„ Българска социалистическа партия не поддържа въвеждането на стопански наказания от страна на Европейски Съюз против Русия по две аргументи. Въведените в предишното наказания, които целят ограничение на икономическата и финансовата мощ на Руската федерация, не доведоха до упования резултат. Втората причина е предвид на това, че наказания и контрасанкции биха се отразили отрицателно на българския народен интерес, българската стопанска система и българските граждани”, добави Нинова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР