БСП не е готова за предизборната кампания и причините не

...
БСП не е готова за предизборната кампания и причините не
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Когато се принизиш до положението на сервитьор, няма как да ти гласуват доверие

" Българска социалистическа партия не е подготвена за предизборната акция и аргументите не са вътрешни, а в политическото държание на управлението. Когато през последната година си прескачал от политическа маса на политическа маса, бил си с Политическа партия и Демократична България, след това си пофлиртувал малко с ГЕРБ и с Движение за права и свободи, това ужасно демотивира гласоподавателя ".

Това разяснява пред БНР Кирил Добрев, член на социалистите.

И добави, че управлението на партията би трябвало да разбере - гласоподавателят на Българска социалистическа партия не приема партията като балансьор, а като главен състезател:

" И когато ти я принизиш до ситуацията на сервитьор, няма по какъв начин да ти гласоподават доверие. Хората, които гласоподават за Българска социалистическа партия, желаят или ръководеща, или съществена опозиционна партия, а не несъвършен политически детайл. Никой не харесва асистентите, а водачите ".

Добрев уточни, че от партията се отстраняват хора, които имат друго мнение.

" Партията ще преживее и тези избори, ще дойдат нови. За управлението обаче тези избори са съдбовни, тъй като, в случай че не съумеят да останат закачени някъде във властта, просто си отиват и от вътрешнопартийната публика ".

Според него близо 700 000 гласоподаватели, които стопираха да гласоподават за Българска социалистическа партия, желаят промяната на сегашното управление на партията.

" Вдясно върви консолидация, с цел да може да се нападна първото място. Вляво - разпарчетосване, с цел да има повече свободни гласоподаватели, с цел да може някой да краде. Ляво обединяване може да има единствено с Българска социалистическа партия. Обединението е извънредно значимо ", безапелационен беше Кирил Добрев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР