БСП настоява за таван на цените, подкрепа за семействата и

...
БСП настоява за таван на цените, подкрепа за семействата и
Коментари Харесай

БСП предлага: Таван на цените и компенсации за бизнеса

БСП упорства за таван на цените, поддръжка за фамилиите и обезщетения за бизнеса. Това разгласи Корнелия Нинова след среща в Народно събрание с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Продължаваме промяната " за бюджета, приходите, инфлацията и ограниченията, която се организира по самодейност на левицата. 
По думите й най-важно е да се обезпечи на фамилиите поддръжка за зимата. Предлагаме и две цени за цената на електрическата енергия, увеличение на минималната заплата на 850 лева, преизчисляване на пенсиите, акцентира Нинова. 
Предстоят комплицирани диалози за сформиране на кабинет, само че е значимо да приемем и бюджета за 2023 година, счита Нинова. Българска социалистическа партия предлага обществен пакет с финансова аргументация кое какъв брой коства. Нинова оцени финансово-икономическата обстановка като добра и разрастваща се в границите на бюджета, който е приело предходното Народно събрание и държавно управление. " Имаме 9 милиарда лева в хазната. Служебният кабинет регистрира 1 милиарда остатък. Дългът, който е гласуван в Народното събрание, не е изтеглен в целия си размер ", регистрира Нинова.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР